G. Jan Archacki bouw & onderhoudsbedrijf

Bent u opzoek naar een ervarend onderhoudsbedrijf. Dan ben je op het goeie adres. We zijn zo flexibel dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden uitvoeren kunnen. Vanaf kleine klusjes tot de grote projecten.

 

 

 

 

Over ons

G. Jan Archacki Bouw & Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel de verbouw, restauratie als in onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 15 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Dit komt omdat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit.
Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere
projecten.
 
Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende  gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere  projecten. 
 
Jan Bouw Restauratie Plafonds
Jan Bouw Onderhoud Woonkamer 768x574

Onderhoud

Ook voor onderhoud voor in of om het huis of bedrijfspand kunt u ons inschakelen.                  Hierbij kunt u denken aan schilderwerk of bijvoorbeeld stratenmaken en het plaatsen van schuttingen.

Jan Bouw Huis 2

Verbouwingen

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen, timmerwerk of afbouw wij hebben alle expertisie in huis.
Voor zowel: Onze mederwerkers en onderaanemers zijn gespecialiseerde vakmensen met verstand van zaken. We doen ook het metselwerk, timmerwerk en stucwerk en we doen het plaatsen van ramen deuren en kozijnen ook

Jan Bouw Restauratie 2

Restauratie

Restauratie van oude objecten is één van onze specialisaties. 
Het restaureren van onder meer ramen en kozijnen vereist vakmanschap en precisie.Beide eigenschappen hebben wij met onze mederwerkers in huis zodat het gerestaureerde object weer voor jaren aan de huidige eisen voldoet.
Ook reparaties aan ornamenten en plafonds behoren tot onze diensten.

Het beste bouw & onderhoud voor u

Katwijk

Leiden

Amersfoort

Projecten

Graag horen wij wat uw wensen zijn, als u op zoek bent naar een:
 
  • Schilder
  • Stukadoor
  • Timmerman
  • Tegelzetter
  • Elektricien
  • Loodgieter
  • Aannemer
Wilt u eerst zien welke projecten wij onlangs hebben gerealiseerd voor onze klanten? Bekijk dan de Projecten pagina  om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Jan Bouw Restauratie Deuren 4 768x574 (1)